03 de novembre, 2007

LA XARXA (xarxa d'espectacles infantil i juvenil)

La Xarxa és una fundació privada sense ànim de lucre formada per un moviment de voluntaris d'arreu de Catalunya unit per organitzar espectacles per a nois i noies amb l'objectiu de promoure la formació de nous públics per a les arts escèniques i contribuir a la seva formació personal i cívica.
En aquests moments, prop de 1.000 persones col·laboren en la programació d'una temporada estable d'espectacles infantils que es duu a terme a més de 70 poblacions catalanes de 26 comarques. Aquests espectacles inclouen diverses manifestacions artístiques que van des del teatre gestual, titelles i animació fins a activitats relacionades amb la música, la dansa o el cinema, totes elles escollides tenint en compte el seu caràcter lúdic i alhora educatiu, i sempre en català.
Actualment, el circuit de La Xarxa ofereix cada temporada més de 700 funcions amb la participació de més de 90 companyies professionals, aconseguint una assistència anual aproximada de 250.000 espectadors.


Aquest dimenge 4 DE NOVEMBRE A:
Representacions més properes a les nostres poblacions aquesta setmana a Vilafranca i Vilanova, i cada mes es passen per aquí,cliqueu i podreu veure l'agenda fins al març de 2008.



Vilanova i la Geltrú (Teatre del Cí­rcol Catòlic)dues representacions: a les 17:30 i a les 19:00h

GIRALLUNA

Companyia: MARCEL GROS
Gènere: Pallassos
Autor: Marcel Gros
Autor música: Marcel Gros
Director: Marcel Gros

Descripció:
GIRALLUNA és on tot es capgira, un oasi fet a mida entre la il·lusió i la realitat, un lloc on els mims parlen, l’il·lusionista es desespera, l’equilibrista ho aguanta tot, el malabarista està malalt de gravetat i el músic és de pronòstic reservat.

Benvinguts a l’espai on tot por ser, on els arbres són paraigües i la lluna és de paper.

Aquí us espera el Marcel que és pallasso, especialista en posar el peu a la galleda i ensopegar moltes vegades amb la mateixa pedra. Com qui no vol la cosa... un fet quotidià acaba convertint-se en espectacle i a l’hora l’espectacle es transforma en la cosa més quotidiana.

Hi ha coses que li surten bé, hi ha coses que no tant... però millor, perquè fan riure!!!

L’espectacle al seu punt, ben enplatat amb un toc de màgia, música, circ, mim... està preparat!!! No deixem que es refredi, hi estan tots convidats!!

Us esperem hi ha lloc per a tots, com deia el poeta, qualsevol dia pot sortir la lluna!!! Ni que sigui de paper.

Intèrprets:
Marcel Gros

Equip tècnic i secretaria : Anna Selga i Maite Orriols

Vilafranca del Penendès (El Casal) - Diumenge, 04 de novembre 12:00h

LES SABATES NOVES DE L'EMPERADOR
Companyia: CIA. DE TEATRE ANNA ROCA
Gènere: Teatre
Autor: Pere Romagosa i Anna Roca
Autor música: Pascal Comelade
Director: Pere Romagosa

Descripció:
L’obra es desenvolupa al darrera d’una botiga de sabates. No es tracta d’un rera-botiga normal sinó que és la sabateria a on s’arreglen les sabates dels personatges dels contes.El sabater treballa de nit i descansa de dia mentre que el seu ajudant ho fa de l’inrevés. A través del seu ajudant, coneixerem les anècdotes i històries de les sabates. I com és que el sabater ha arribat a ser tant famós que fins i tot l’emperador li ha encarregat de fer les seves sabates.

Intèrprets:
Anna Roca

TV MÚSICA