12 de març, 2008

I desprès de l'ESO, què?



Benvolguts/des,
des de Jove Baix Penedès us fem arribar una informació que esperem que sigui del vostre interès per quč en pogueu fer difusió al vostre bloc:

La informació va referida a unes xerrades informatives que, sota el nom "I després de l'ESO, què?", van adreçada a pares i alumnes de 3r i 4t d'ESO, per donar a cončixer totes les opcions formatives i laborals amb o sense graduat en ESO; pensada com un espai de trobada on els joves i les seves famílies rebran orientació i informació acadèmica i professional, a més de comptar amb un ambient d'intercanvi i debat. S'aportaran eines i elements de reflexió per tal que pares i alumnes comparteixin aquest moment important, que representa el punt de partida de la carrera acadèmica o professional.

El calendari de les xerrades a realitzar és el següent (més informació als documents adjunts):
- 3 d'abril a Banyeres
- 10 d'abril a la Bisbal del Penedčs
- 15 d'abril a l'Arboç
- 17 d'abril a Llorenç del Penedčs
- 24 d'abril a Sant Jaume dels Domenys
- 22 de maig a Cunit

Cal concretar que aquestes xerrades són obertes a tothom, no cal ser del municipi on es realitza la xerrada, per tant, les persones (pares i alumnes) interessades d'algun municipi que no aculli la xerrada pot assistir a la xerrada que millor li vagi per horari, data o proximitat.

Per la nostra part, els tčcnics de joventut dels municipis també en faran difusió als alumnes de 3r i 4t d'ESO dels centres de secundŕria on es realitzin xerrades, a més es farŕ difusió a la premsa comarcal, per correu electrònic, als Punts d'Informació Juvenil i al Full propostes JBP.

Per a poder fer difusió al vostre bloc podeu utilitzar la informació que hi ha en aquest correu i, a més, us adjuntem el cartell i la postal que es repartiran als joves (on hi ha més informació).

Per a qualsevol dubte o qüestió només cal que us poseu en contacte amb nosaltres.
Atentament,
Sílvia


Oficina de Serveis a la Joventut
Pl. del Centre, 5
43700 El Vendrell (Baix Penedès)Tel.977157027 / 977157141
e-mail: jove@bpenedes.altanet.org

TV MÚSICA